Stomerij – Wasserij – Verhuur – Shop

Meinen Stomerij Shop is de webshop van Meinen Stomerij & Wasserij in Meppel. We zijn professionele textielreinigers met een lange geschiedenis. Al voor de oprichting van Meinen Chemische Wasserij & Ververij, waren we al actief als blauwververij voor onder andere Staphorster Klederdracht. Nog altijd bieden we brede en diepe service, steeds vaker met EU-Ecolabel producten. En nu bieden we ook producten voor onderhoud aan textiel aan via deze webshop.

online bestellen Meinen Stomerij & Wasserij

Stomerij

Het familiebedrijf Meinen Stomerij & Wasserij is al sinds 1957 de specialist in textielreiniging in de wijde omgeving van Meppel. Of u nu als particulier of voor uw werk een professionele textielreiniger zoekt, Meinen heeft altijd een oplossing op maat.

Wasserij

Eigenlijk is stomerij een vreemde naam. We zijn vooral een specialist in textielreiniging. Stoom wordt gebruikt om alle machines aan te drijven: van stoompop (een mannequin waar stoom doorheen wordt geblazen) tot wasmachine. Naast droog reiniging (ook wel chemisch reinigen genoemd) hebben we een steeds verder groeiende wasserij voor onder andere bedrijfskleding en jassen.

utilia-kledingroller-kleefroller

Huur & Shop

Naast onze services voor particulieren en zakelijke klanten, bieden we ook de mogelijkheid om apparatuur te huren. Zo kun je zelf meubels, auto-interieurs en tapijten reinigen. En natuurlijk kun je in deze webshop essentiële producten vinden voor het onderhouden van textiel. 

Onze waarden

01. Alleen het beste

Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Meinen Stomerij & Wasserij. Daarom zie je in onze shop alleen producten van de hoogste kwaliteit.

02. Net dat ene stapje extra

Meinen Stomerij & Wasserij wil altijd net even dat ene stapje extra zetten. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

03. Korte lijntjes

Bij Meinen Stomerij & Wasserij heb je altijd direct contact met de juiste persoon. Geen uitbesteedde call-centers of chatbots.

04. Duurzaamheid

Onze sector kampt met hardnekkige misverstanden over duurzaamheid. Daarom gaan wij net even wat verder. Bijvoorbeeld met Ecolabel-producten van Hagerty.

In het kort

Ons team


Meinen Stomerij Shop is een onderdeel van een echt familiebedrijf: Meinen Stomerij & Wasserij. In 2016 heeft Alem Mirzad zijn atelier Tepchi Kledingreparatie in ons pand geopend. Zo zijn we van alle markten thuis: reiniging, huren, reparatie en shop.

Otto Meinen

Oprichter / Eigenaar

Joke Meinen

Administratie en winkel

Matthijs Meinen

Marketing & Verkoop

Alem Mirzad

Kleermaker & Afwerking


BETROUWBARE BEZORGING

Voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.

HOOGSTE KWALITEIT

Alle producten zijn zorgvuldig geselecteerd.

BESTE DEALS

Profiteer van bundelvoordeel.

VEILIG BETALEN

Veilig betalen via SSL-verbinding.

Winkelwagen