stomerij service Dwingeloo

Stomerij service in Dwingeloo

Meinen Stomerij & Wasserij haalt en bezorgt stoom- en wasgoed nu ook in Dwingeloo. Bestel gemakkelijk en snel online via onze bestelsite. Wij nemen dan contact met u op voor een afspraak voor het halen en bezorgen. Dat kan bij u thuis, maar ook op uw werk.

Hoe werkt het?

 1. Plaats uw bestelling;

 2. Afspraak inplannen

  Zodra de order is afgerond nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor het ophalen en bezorgen van uw order.

 3. Ophalen van uw order

 4. Reiniging in onze eigen stomerij en wasserij

  Vlakbij, in Meppel.

 5. Bezorgen van uw order

  Op de afgesproken locatie, datum en tijd. Of dat nou bij u thuis is, of op het werk.

FAQ

Wat kost de bezorging?

Tot een ordergrootte van €75,- bedragen de ophaal- en bezorgkosten in totaal €7,50. Bestellingen boven €75,- worden gratis opgehaald en bezorgd.

Reinigen jullie alles zelf?

Vrijwel alle reiniging hebben wij in eigen beheer. Alleen sommige soorten leer en vloerkleden reinigen wij in samenwerking met vaste partners. Zij zijn geselecteerd op hoge kwaliteit en uitmuntende service, precies zoals u ook van ons gewend bent. Verder reinigt Meinen Stomerij & Wasserij alles zelf. Van stropdas tot bruidsjurk en van overall tot dekbed.

Ik kan mijn te reinigen artikelen niet vinden op de website. Kan het dan niet gereinigd worden?

Alle soorten textiel kunnen door ons gereinigd worden. Neem gerust contact op met ons, dan ontvangt u gelijk alle benodigde informatie.

Komt Meinen Stomerij & Wasserij in heel Dwingeloo en Westerveld?

Ja, wij halen en bezorgen in heel Dwingeloo en Westerveld. Daarnaast kunt u ook terecht in onze winkel in Meppel en bij onze servicepunten (Pick-Up-Points).

Assortiment

Bekijk een greep uit ons assortiment. Staat een artikel er niet tussen, vraag het ons gerust. Wij voorzien u graag van een passend advies.